Medverkande 2023

MATS NYHOLM

Mats Nyholm är född 1977 och kommer från Västerås. Han blev kristen som sextonåring, prästvigdes 2001 och har verkat i Vasakyrkan i Kalmar, S:ta Clara kyrka i Stockholm och Bäckbykyrkan i Västerås. Mats har även lett lovsångsnätverket KLOT och rest i Sverige för Alpha.org. Han är gift med Camilla och tillsammans har de barnen Viola, Miriam och Noah. Sedan början av 2018 är Mats Nyholm direktor i S:ta Clara kyrka.

Lovsångsteam

Magdalena Lundberg med team från Skellefteå, med lång erfarenhet av att leda församlingen i lovsång och tillbedjan, kommer tillbaka till konferensen. 

Förbönsteam

Medverkar hela konferensen under ledning av Mats Berggren. 

KIRALINA

Det blir underbar musik på lördagens konsert då Kiralina med band bjuder på underhållning tillsammans med Compassion.


CHRISTOFFER AHLBÄCK

Christoffer Ahlbäck är prästvigd för EFS sedan 2012 och har ofta många järn i elden. Han har bland annat funnits med i ledarskapet för Sthlms Bönehus, varit med och startat församling i Stockholm och arbetat under fyra års tid med TV Vision Sverige. År 2020 startade han missionsorganisationen Kings Garden Ministries med visionen att se människor bli frälsta, träna lärjungar och vara en plats där människor kan växa i Kristus genom bland annat bibelundervisning, vittnesbörd och snart även en bibelskola. För närvarande vikarierar Christoffer som präst i St:a Clara Kyrka. Christoffer brinner för att se Guds rike utbredas och se människor bli frälsta och växa som lärjungar till Jesus Kristus.

ALEXANDRA HYLLERUD

I över 15 år har Alexandra rest runt i vårt avlånga land och haft barnmöten. Under de senaste fem åren gör hon det tillsammans med sin man och familj samt dockorna Mats & Anita och busfarbrorn Ospon Sporre. 

När Alexandra och hennes familj drar igång blir det ett hejdundrande barnmöte som tar med alla åldrar på en spännande och rolig resa.

Genom hela barnmötet går en röd tråd som har ett enda syfte: att ge barn och föräldrar en upplevelse som leder dem närmare Jesus och hjälper alla att lära känna Honom personligen.